6 juli 2016

Info om tävlingsdagen

Info gällande lördagen

Hej alla finalister! 
Lördagen den 23 juli samlas vi kl 09:30 på Stadsteatern (Erik Dahlbergsvägen 14, 374 34 Karlshamn). 
Ingången till teatern är på den vänstra sidan av huset. 

Kommer ni från öster ta avfart Karlshamn Öst så kommer ni direkt till teatern. Den ligger direkt till vänster vid första trafikljuset. 

Kommer ni Norr eller söder ifrån ta av Karlshamn Norr och följ Erik Dahlbergsvägen. Tänk på att stor del av centrum samt hela hamnområdet är avstängt pga festivalen.

På teaterns ges först lite kort information om dagen tätt följt av repetition. Alla får möjlighet att köra sin låt 1-2 gånger.

Själva tävlingen äger rum kl 12:30 på Stora scenen på torget.
Från 11.00 finns det en loge till er där på rådhuset. Ingång bakom stora scenen. 

Följande gäller backstage: Det är endast artister dvs de tävlande som har tillträde bakom scen. Behöver de tävlande hjälp är det max en ytterligare person per tävlande som får tillträde.
Efter tävlingen får alla som vill möjlighet att träffa juryn för att får lite tips och feedback på sitt framträdande. 
Vinnaren uppträder igen på Stora scenen ca 21.50 samma kväll som inledning till stora europeiska artisttävlingen Baltic Song Contest.

De bakgrunder ni skickat in bränns ner på en gemensam skiva som ljudtekniker får. Men ett tips är att ändå ta med bakgrunden om det skulle bli problem på något sätt.
Har ni problem, hittar inte eller något annat? 
Ring Frida på 070-8139309 

Lycka till - Vi ses snart! 

1 kommentar:

  1. Hur gör jag om jag vill anmäla mig till detta 2017 går de nu? Isåfall kan ni ju jätte gärna lyssna här när jag sjunger: https://youtu.be/syvxOveZDkw
    Tack om jag får komma med <333333

    SvaraRadera