7 juli 2017

Våra finalister


Emma Staaf, 13 år, Gävle, Save the Ocean
Emma har sjungit hela livet. Hon spelar piano och gitarr.  På senare år har hon börjat komponera sitt eget material.  Hon älskar att stå på scen och är även ett inbitet Brynäsfan!


Ronja Lindberg, 14 år, Karlshamn, Undo
Ronja är 14 år, sjunger en del och vill satsa på att försörja sig på sin musik. Hon tycker musik är jättekul och om hon inte tävlar eller sjunger om dagarna är hon antingen i skolan, med kompisar eller med sin hund Baltazar.

Isla Oceani Fernando, 10 år, Stockholm, Eye of the storm
Isla är en tioårig tjej som älskar att sjunga och uppträda. Hon spelar piano, ukulele och sport som basket. Hon älskar att sjunga sånger från Disney filmer.

Linnea Andersson, 13 år, Bräkne-Hoby, Palett
Linnea är en väldigt glad och energifull tjej. Hon har sjungit sedan hon var 3 år men började ta sången seriöst när hon var 7 år.. Hon tränar dans 16 h i veckan och tycker att det är väldigt roligt. Hon dansar disco, hiphop och jazz men hinner ändå med två fyspass i veckan.

Klara Månsson, 14 år, Trelleborg,  Greatest love of all 
Klara är 15 år och bor i Trelleborg med sin familj. Musik har alltid varit en stor del av hennes liv och hon sjunger även i ett band på sin skola.

Mikaela Adolfsson, 15 år,  Kallinge,  Summertime
Mikaela är en glad tjej som fyller 15 år den 4 juli. Att sjunga, showa och stå på en scen är det hon tycker om mest av allt.
Hon ägnar en stor del av sin fritid åt att sjunga och spela piano och sjunger allt från jazz och blues till visa, musikal, hårdrock, punk och pop! Hon försöker alltid framföra låtarna på sitt egna sätt och inte som originalet och har också börjat skriva egna låtar.



Hanna Lindtvedt, 14 år, Svarstad (Norge) Du måste finnas
Hanna som älskar att sjunga musikalmusik och klassiskt har varit med i Lilla Song Contest tidigare.


Enya Emricsson 12 år, Torslanda,  Don't you worry bout a thing
Enya är 12 år och är en glad och sprallig tjej som älskar att få andra att skratta. Hon har sjungit så länge hon kan minnas och sången betyder allt för henne. Hon har tävlat ett par gånger förut. Hennes största inspiration är Tori Kelly och utöver sången så älskar hon att dansa!

Lucas Schönefeld, 11 år, Helsingborg,  Lostboy
Lucas är en kille som ursprungligen kommer ifrån Ekeby men bor nu i Helsingborg. Han går musikklass och spenderar sin fritid med att sjunga. Han tror att han till och med sjunger i sömnen. Förutom sång gillar han att vara med kompisar.

Malou Trasthe Prytz, 14 år, Ryd,  Bang Bang
Malou är en 14 årig tjej som älskar att sjunga för att underhålla och glädja publiken. Hennes dröm är att få ägna sig så mycket som möjligt åt musiken. Hon tar varje chans att få gå upp på scenen när tillfället ges. Hon skriver egna låttexter och har spelat in en del covers som finns utlagda på Spotify

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar