14 juli 2014

Hanna Ferm vann 2013!


Hanna Ferm vann fjolårets Lilla Song Contest och kommer som tillbaka i år som underhållare i pausen när juryn överlägger.
Sedan hon vann förra året har det hänt mycket. I september vann hon finalen av den rikstäckande talangtävlingen Stage Academy Artist 2013 i Kungsträdgården. Hon har deltagit på två artistläger, True Quality Camp (med bla John Ballard) där fokus låg på låtskrivande. Hon har även deltagit i Stage Academy Camp som hon fick som vinst i ovan nämnda tävling. I början av 2014 var Hanna med i Jalles Revy på Hisingen i Göteborg och några känner säkert igen Hanna från Talang Sverige i TV3 där hon tog sig till en av de direktsända semifinalerna.
I sommar har Hanna uppträtt en del tillsammans med den etablerade pianisten och keyboardisten Dan Lindén och hans band, bla i Flunsåsparken tillsammans med Linda Bengtzing och i Sommarestrad i Slottsskogen i Göteborg. Ytterligare två spelningar med Dan Lindén är inbokade nu i sommar.
Hanna håller också på att skriva egna låtar och planerna är att hon framöver släpper ett album i samarbete med Manora Studio i Mölnlycke.

Missa inte fjolårets vinnare som uppträder i pausen när juryn överlägger!

4 kommentarer:

  1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  2. Nu blev det rätt år! :-) <3

    SvaraRadera
  3. Nedan från Hanna Ferms gästuppträdande:
    https://www.youtube.com/watch?v=blVnrjcno0I

    SvaraRadera